Reiseblogg fra Travellerspoint

Cancun, Mexico

8-10 okt

all seasons in one day 30 °C
Se The Trip på yihaaa's reisekart.

Det første 4 forvirra blekansikter blir møtt med på flyplassen er 100 stk gringoer som er keen på å kjøre oss til byen for 53 US$$. en smule dyrt tenkte vi siden det var under 2 mil. lure som vi var tok vi det med ro og fant en buss som kjørte oss inn for 20 NOK i stedet. Nesten 180 spenn spart som gikk rett i ølpotten ;) Etter å ha gått av bussen startet to timers leting etter Mayan Hostel som kun skulle ligge et par hundre meter unna busstasjonen. Alle mexicanerne ga ulik veibeskrivelse, men etter mye om og men så fant vi det... var bare 50 meter unna gitt. Rett utenfor hostellet lå "restauranten" Los Tacos så vi bestemte oss fort for å ta en bedre lunsj og et par kalde. Det ble tacos og Sol på alle gutta til den nette sum av 30 kr per hode.

Cancun er jo kjent som stedet der amerikanerne goes wild når det er spring break og det er laget en hel hotelstripe langs en halvøy dedikert til dette formålet. Der finner man alt det amerikanske man ikke er keen på å se i Mexico som Buger King, Hooters, Hard Rock osv, men vi måtte seff ta oss en tur og titte. Det var som forventet med stooore hoteller, stooore utesteder, fine strender og prisene laaangt over det normale. Etter å ha tatt oss en dukkert og sneket oss inn på et hotell for å spille litt volleyball i bassenget slang vi oss på en lokal buss stappfull med meksikanere. Etter å ha handlet inn litt mat og slikt gikk vi tilbake til hostellet. Og hva møter vi der. Selvfølgelig 4 norske karer fra tønsberg som også er på tur. Etter noen øl og masse diskusjoner om hvor man burde reise osv endte Anders til sengs, mens Øyvind tappert prøvde å holde ut. Han gikk til og med og tok en iskald dusj for å kunne bli med ut, men 2 minutter etter å ha satt seg ned gikk øyene hans bokstavelig talt i kryss så da ble det natta på han også. Eric og Torf tok turen til Coco Bungo sammen et par av tønsberggutta. stedet som er kjent fra filmen the mask blant annet. I tillegg til at det var gratis drikke for en rimelig liten inngangspenge fikk eric og torf seg en egen hjelper som løp til og fra baren for å hente drikke. de ble litt i formen da kan man si.

The_Trip__..62_mini.jpg

Dagen etter våknet Øyvind og Anders godt uthvilte etter en god natts søvn. Været var så som så med kontinuerlig regn kun avbrutt av hissige regnskurer. Så etter frokost bestemte vi oss for å ta dagens dusj i guds frie natur og det funka som bare f. Manglet bare shampoo. :) Etter at alle hadde fått sovet nok tok vi nok et måltid på los tacos, men maten smakte ikke like godt som dagen før. i hvertfall ikke for alle. hehe. Maten ble tett etterfulgt av en liten blund som ble litt lengre enn planlagt. Men eric var flink gutt og kom seg opp i tide og fikk handlet inn øl og litt snacks. Ble sittende og spille litt poker og drikke noen øl før vi tok oss en tur på en lokal pub. Må si at meksikanere er litt lure også, for det gikk ikke an å kjøpe en øl. man fikk alltid to. og slikt liker vi jo. Etter noen øl tusla vi tilbake og møtte noen andre som bodde på samme sted og ble sittende oppe ganske lenge og snakke og drikke bitte bitte litt.

Forresten, så prøvde anders å gjennomføre veddemålet han tapte på hotellet i paris. 500 pushups på en halvtime. og det viste seg å ikke være like enkelt som han trodde. hehe. han får prøve på nytt ved en senere anledning.

Godt fornøyde med dagen gikk alle til sengs klare for å vende nesa sørover dagen etter.

The_Trip__..64_mini.jpg

Skrevet av yihaaa 10:07 Arkivert i Mexico Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint