Reiseblogg fra Travellerspoint

Tulum, Mexico

10-12 okt

sunny 29 °C
Se The Trip på yihaaa's reisekart.

Med regnvær i Cancun passet det bra å dra videre. Forlot Cancun rimelig tidlig om morgenen for å kunne få litt ut av dagen i Tulum når vi kom frem dit. Kjøpte bussbilletter på laveste klasse noe som viste seg å være chill nok. Etter et par tre timer ankom vi Tulum, og fikk etter litt styring praia en taxi for å komme oss til hostellet som nok en gang het Mayan Hostel. Etter å ha sjekket inn tok Anders og Øyvind seg en liten løpetur. flinke gutter. Midtveis på løpeturen fikk Anders en smuuuule vondt i magen, men heldigvis var det et fancy hotel og spa rett ved. Der slapp vi derimot ikke inn og Anders måtte gjøre sitt fornødne på utedoen til -policia som holdt vakt utenfor.

Siden det var dårlig vær også her gikk resten av dagen med til å chillen og sjekke ut området noe som ikke var så mye å sjekke ut. På kvelden gikk vi bort til et supermercado for å handle inn til et herremåltid. Både annsatte og beboere ble mektig imponerte av Vikingene og konstanterete at siden vi var vikinger måtte vi vel ha myyye mat. Mens resten av gutta gikk og la seg bleEric og Anders sittende opp sammen med noen andre folk der de hadde sin egen lille fest i resepsjonen på hostellet.

Litt utpå morgenkvisten dagen etter leide vi oss sykler og tok turen til ruinene ved beachen. Ganske så fint og vi fikk titta på serverdigheter samtidig som vi kunne ta en dukkert i varmen. goood kombinasjon. etter å ha titta litt syklet vi langs beachen og fant oss en litt mer bortgjemt og privat strand der det kun fantes noen bungalower og noen hengekøyer. Siden det ikke var så mange hjemme fant vi oss hver vår hengekøye og det ble noen deilige avslappende timer med havbris, bok og god musikk. I tillegg lekte vi litt jungleboys og fiska ned en kokkosnøtt som vi klarte å åpne og drikke melka som var inni. yummy for my tummy :)

The_Trip__..85_mini.jpg

Middagen denne kvelden bestod av suppe med rester fra kvelden før. Tenkte også å stjele litt pasta fra kjøkkenet men da Øyvind titta oppi lå det en lizzie der. NASTY! Men suppa ble god den og alle ble enige om at vi hadde hatt en fortreffelig dag. Bestemte oss samme kveld for å komme oss videre sørover til enda mer "eksotiske" strøk.

Skrevet av yihaaa 09:43 Arkivert i Mexico Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint