Reiseblogg fra Travellerspoint

Caye Caulker, Belize

12- 16 okt

semi-overcast 32 °C
Se The Trip på yihaaa's reisekart.

Bussturen fra Tulum til Belize ble en smule lang med en del venting ved grenseoverganger og slikt. Men vi koste oss som vanlig. Fremme i kaotiske Belize City skyndte vi oss inn i en taxi med 4 australske folk for å rekke siste båten til Caye Caulker. Den rakk vi selvfølgelig ikke. 20 sekunder for sent. Ikke marginene på vår side så langt på denne turen. Dermed måtte vi overnatte i Belize City noe verken vi eller folka fra australia var serlig keen på. "Heldigvis" hadde broren til ene duden på kaia et gjestehus så vi tenkte whatever og dro dit. Dette gjestehuset viste seg å være tidenes mest shitty sted et lite stykke utenfor sentrum.Vi fikk oss et par nasty rom til vel 40 kroner per hode, droppa bagasjen og gikk ut for å få oss noe mat i sekken. De fleste av oss hadde ikke spist noe særlig siden frokost og nå begynte klokka å bli i 8 tida på kvelden. Det første som møter oss når vi er ute og går er en hviting som stopper bilen sin, ruller ned vinduet og sier "Be careful out there" på beste skrekkfilmmåte. hehe. Etter en del trasking fant vi en indisk restaurant som var litt dyr, men det var absolutt verdt det etter å ha sett de andre "restaurantene" langs veien. Fikk i oss et godt måltid, noen øl og ble bedre kjente med de 3 jentene og han ene karen fra down under. På veien hjem prøvde vi å komme inn på et casino men ble nekta inngang fordi vi så litt shabby ut. Veldig dumt for Eric som hadde tenkt å doble reisebudsjettet sitt den kvelden. :) Vel hjemme la vi oss i den nasty senga vår. Øyvind fikk feber og lå og hata hele natta. Våknet også opp midt på natta av masse leven på gangen. Det viste seg at 2 av de australske jentene hadde våknet av en rotte på rommet og ikke var så veeeeldig gira på å sove i det rommet lenger.
The_Trip__..08_mini.jpg

Dagen etter var alle veldig klare for å komme seg ut til Caye Caulker. Øyvind følte seg bedre etter å ha proppa i seg smertestillende og febern var borte. Caye Caulker er en liten chill karibisk øy der mottoet er "GO SLOW". Ikke tillatt med biler på øya så folk tøffer rundt i golfbiler eller sykler. Vi fikk leid oss et fint lite hus rett ved beachen med australierne i huset ved siden av. Første gjøremål for dagen var innkjøp av litt snacks og noen kasser med øl på kaia. Fant oss til rette i noen hengekøyer på verandaen og tok livet helt med ro. Deilig. Etter et par timer på øyet gikk vi oss en tur rundt øy, meldte oss på en basketballturnering og tok en dukkert ved "The Split", øyas nordligste punkt. Mens vi var der startet tidenes regnskur og på vei hjem ble Øyvind helt blå. Febern var ikke helt borte nei. :( Han ble derfor sengeliggende i 2 dager, men heldigvis var det TV på rommet og masse bra kanaler. Fikk til og med sett Cliffhanger med spansktalende Sylvester Stallone. Det er ikke hver dag.

The_Trip__..32_mini.jpg

Dagene på Caye Caulker var veldig avslappende og deilige. Tiden gikk med til å spise og drikke og ta livet helt med ro. Tok oss også en snorkletur ute i det karibisk hav med mange spennende fisker. Eric så til og med noe "slanger" eller "lange jævler som var keen på å fôre hånda di" som Eric kalte de. Ble også godt kjent med folkene fra Sydney. Alle jentene skal reise i lengre tid, men Luke skal møte oss når vi kommer dit og vise oss rundt. Lurt. :)

Skrevet av yihaaa 09:56 Arkivert i Belize Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint