Reiseblogg fra Travellerspoint

Cancun, Mexico

8-10 okt

all seasons in one day 30 °C
Se The Trip på yihaaa's reisekart.

Det første 4 forvirra blekansikter blir møtt med på flyplassen er 100 stk gringoer som er keen på å kjøre oss til byen for 53 US$$. en smule dyrt tenkte vi siden det var under 2 mil. lure som vi var tok vi det med ro og fant en buss som kjørte oss inn for 20 NOK i stedet. Nesten 180 spenn spart som gikk rett i ølpotten ;) Etter å ha gått av bussen startet to timers leting etter Mayan Hostel som kun skulle ligge et par hundre meter unna busstasjonen. Alle mexicanerne ga ulik veibeskrivelse, men etter mye om og men så fant vi det... var bare 50 meter unna gitt. Rett utenfor hostellet lå "restauranten" Los Tacos så vi bestemte oss fort for å ta en bedre lunsj og et par kalde. Det ble tacos og Sol på alle gutta til den nette sum av 30 kr per hode.

Cancun er jo kjent som stedet der amerikanerne goes wild når det er spring break og det er laget en hel hotelstripe langs en halvøy dedikert til dette formålet. Der finner man alt det amerikanske man ikke er keen på å se i Mexico som Buger King, Hooters, Hard Rock osv, men vi måtte seff ta oss en tur og titte. Det var som forventet med stooore hoteller, stooore utesteder, fine strender og prisene laaangt over det normale. Etter å ha tatt oss en dukkert og sneket oss inn på et hotell for å spille litt volleyball i bassenget slang vi oss på en lokal buss stappfull med meksikanere. Etter å ha handlet inn litt mat og slikt gikk vi tilbake til hostellet. Og hva møter vi der. Selvfølgelig 4 norske karer fra tønsberg som også er på tur. Etter noen øl og masse diskusjoner om hvor man burde reise osv endte Anders til sengs, mens Øyvind tappert prøvde å holde ut. Han gikk til og med og tok en iskald dusj for å kunne bli med ut, men 2 minutter etter å ha satt seg ned gikk øyene hans bokstavelig talt i kryss så da ble det natta på han også. Eric og Torf tok turen til Coco Bungo sammen et par av tønsberggutta. stedet som er kjent fra filmen the mask blant annet. I tillegg til at det var gratis drikke for en rimelig liten inngangspenge fikk eric og torf seg en egen hjelper som løp til og fra baren for å hente drikke. de ble litt i formen da kan man si.

The_Trip__..62_mini.jpg

Dagen etter våknet Øyvind og Anders godt uthvilte etter en god natts søvn. Været var så som så med kontinuerlig regn kun avbrutt av hissige regnskurer. Så etter frokost bestemte vi oss for å ta dagens dusj i guds frie natur og det funka som bare f. Manglet bare shampoo. :) Etter at alle hadde fått sovet nok tok vi nok et måltid på los tacos, men maten smakte ikke like godt som dagen før. i hvertfall ikke for alle. hehe. Maten ble tett etterfulgt av en liten blund som ble litt lengre enn planlagt. Men eric var flink gutt og kom seg opp i tide og fikk handlet inn øl og litt snacks. Ble sittende og spille litt poker og drikke noen øl før vi tok oss en tur på en lokal pub. Må si at meksikanere er litt lure også, for det gikk ikke an å kjøpe en øl. man fikk alltid to. og slikt liker vi jo. Etter noen øl tusla vi tilbake og møtte noen andre som bodde på samme sted og ble sittende oppe ganske lenge og snakke og drikke bitte bitte litt.

Forresten, så prøvde anders å gjennomføre veddemålet han tapte på hotellet i paris. 500 pushups på en halvtime. og det viste seg å ikke være like enkelt som han trodde. hehe. han får prøve på nytt ved en senere anledning.

Godt fornøyde med dagen gikk alle til sengs klare for å vende nesa sørover dagen etter.

The_Trip__..64_mini.jpg

Skrevet av yihaaa 10:07 Arkivert i Mexico Tagged backpacking Kommentarer (0)

Miami

sunny 30 °C
Se The Trip på yihaaa's reisekart.

Reisen startet veldig bra. Selv om flyet til Paris gikk grisetidlig hadde alle klart å komme seg opp. Eric stod til og med utenfor og ventet. flink gutt. Men i Paris var det tåke så det ble forsinkelser på første flight. I tillegg hadde en sjoms glemt å ta med en medic-box på flyet så vi måtte vente enda lenger- Dette resulterte i at vi ikke rakk flyet fra Paris til Miami. Etter å ha kranglet med folka bak Air France skranken i 2 timer fikk vi ikke fly til Miami før dagen etter. De klarte i tillegg å booke folk som kom etter oss i køen på et fly samme dag så ganske mye tull og vi ble litt gretne. Vi sjekket derfor inn på et hotell like ved flyplassen sponset av Air France. Feiringen av bursdagen til Eric ble derfor ikke så fet som planlagt, men vi kosa oss allikevel.

Flyturen til Atlanta og videre til Miami gikk som en drøm. Masse entertainment på flyet så tiden gikk kjempefort. Sjekket inn på South Beach Hostel i... ehh.. South Beach på ettermiddagen og brukte resten av dagen på en guidet tur i regi av dirken (mr hoelstad). Utpå kvelden satt vi utenfor hostellet og nøt noen kalde friske øl, men reisegjengen var ganske slitne. Kom oss ikke ut på byen før halv 2 og det var ikke så mange dørvakter som var keen på å slippe inn 4 usedvanlig kjekke karer så vi endte opp på et litt mindre sted med pool etc. Kom oss opp kjempetidlig dagen etter og gikk til Big Pink for å få oss en bedre frokost. Porsjonene i Miami er en smule større enn i Norge. En frokostporsjon kunne lett holdt til 3 middagsposjoner hjemme. Ikke rart en del amerikanerne har litt kraftiger beinbygning enn oss nordmenn :) mette og fornøyde la vi oss på stranda og slappet av i et par timer før vi tok oss en gåtur langs hele South Beach. På kvelden spiste vi nok et stooort måltid på en restaurant i Lincoln Street. Vi måtte fly videre til Cancun dagen etter så tok oss bare en liten tur ut på byen på et sted som het Nikki Beach. Det var et fett sted med et chill område ute ved stranda og disco inne.

Mer oppdatering om Cancun kommer om ikke lenge.

The_Trip__del_1_038.jpg
The_Trip__..42_mini.jpg

Skrevet av yihaaa 16:08 Arkivert i USA Tagged backpacking Kommentarer (0)

(Innlegg 11 - 12 av 12) « Side 1 2 [3]